Her ser du alle mentorerne i Region Hovestaden og Bornholm. Mentorerne kan kontaktes på mail og telefon, som du kan finde på deres profil, mens du er logget ind. Mentorordningen er tænkt som et supplement til TrygFonden Besøgshunde sekretariatet, og alle er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os direkte.

Spot image

Hanne Mårtensson

Udover min hundeinteresse har jeg erfaring fra mit arbejde i plejesektoren. Jeg ved derfor, hvordan et plejecenter fungerer. Og hvor forskellige de er. Jeg kan hjælpe dig i gang som besøgshundeekvipage. Da jeg selv startede, følte jeg, at både jeg og den afdeling, jeg besøgte, var noget usikre på, hvordan det her nu skulle gribes an. Hvilke aftaler skal man lave? Hvordan med forventningsafstemningen? 

Måske kan du også senere i forløbet have behov for én at snakke problemer igennem med. Måske reagerer din hund anderledes, end du havde forventet. Så kan vi måske snakke om, hvorvidt I kunne gribe opgaven an på en anden måde. 
Men det er helt op til dig, hvornår du synes, at du har brug for en sparringspartner. 

Spot image

Marianne Sørensen

Jeg er en person, der nødig vil svigte mine aftaler og jeg elsker at gøre andre glade. Sammen med vores hund Sisse har vi nydt de år vi allerede har været Besøgshund, og vi håber, vi kan få mange gode besøg i mange flere år . Jeg vil gerne hjælpe andre i gang når de skal i gang som besøgshund og hjælpe, hvis der er nogle spørgsmål og noget man er i tvivl om.
Spot image

Bent Larsen

Jeg vejleder gerne kommende frivillige ud fra min forudsætning som mangeårig opdrætter og hundeejer. Dertil kommer også den besøgserfaring jeg har tilegnet mig ved besøg på ældreboende på Nørrebro og Østerbro, samt Dansk Døve Center i Søborg.
Hundebesøgene bidrager med stor glæde til adspredelse for beboere på institutionerne.
Spot image

Kim Peter Toft

Jeg er en stille og rolig person, der tager tingene "oppefra og ned" Vi (min hund og jeg) kommer i psykiatrien og har derfor ikke mulighed for at tilbyde nye hundeejere at komme med på et besøg. Hvis du derimod har spørgsmål angående det at have en besøgshund, eller har brug for supervision angående besøg, så skriv eller ring gerne til mig.
Spot image

Ulla Ramsing

Jeg har været besøgsekvipage i TrygFonden siden juni 2017. Vi besøger oftest en enkelt beboer, men hilser gerne på andre beboere på gangen. Jeg er også i gang med at tage en uddannelse som hundeinstruktør i TAK – Taastrup Agility Klub. Jeg har fokus på hvalpemotivation og lydighedstræning. Jeg har en del kendskab til demens og de udfordringer, der er omkring samvær med demente personer. 

Derfor vil jeg kunne bidrage med råd og vejledning - både for så vidt angår besøgshunden og dens adfærd - samt med inspiration og vejledning om samvær med demente beboere.