Kontakten skabes

Både hundeejer og institution kan arrangere et besøg via vores hjemmeside.

For at beboerne på institutioner rundt omkring i Danmark kan få glæde af TrygFondens besøgshunde, skal der først skabes kontakt mellem hundeejer, hund og besøgssted. Den kontakt kan både hundeejeren og besøgsstedet tage initiativ til at skabe. TrygFonden hjælper selvfølgelig gerne.

Spot image

Hvis du arbejder på en institution

Hvis du arbejder på en institution, skal du først sikre, at I er tilknyttet TrygFonden Besøgshunde. Læs her, hvordan det foregår.

Hvis I allerede er en del af ordningen og ønsker besøg af en hund, logger I jer ind her på hjemmesiden og kan derefter søge efter en ledig hund i jeres område. Det er muligt at søge på bestemte racer og størrelser af hunde og læse om den og dens ejere, så I kan finde en, der passer til netop jeres behov.

Spot image

Hvis du er hundeejer

Hvis du er hundeejer, skal du først være optaget i TrygFonden Besøgshunde. Det foregår på en af vores sessioner.

Er du allerede tilknyttet besøgshundeordningen, kan du blot logge ind og tage kontakt til et besøgssted. Du skal ikke lade dig afskrække af, at de måske allerede har hunde tilknyttet. De kan måske bruge flere, for der er jo mange beboere og mange forskellige måder at få besøg på.

 

Når der er ”et match”, skal besøgsstedet og hundeejer underskrive TrygFonden Besøgshundes Aftalebetingelser, der indeholder en række punkter, bl.a. om hvad den enkelte rolle er i forbindelse med besøgene. Da ordningen bygger på frivillighed, kan aftalen til enhver tid ophæves af begge parter.

Under besøgene skal hunden altid bære det orange tørklæde, og hundeejeren skal bære synligt ID-skilt (begge dele udleveres af TrygFonden), så alle kan se, at der er tale om en TrygFonden Besøgshund.