Kender du en, der har brug for hundebesøg?

Hver dag skaber TrygFondens besøgshunde glæde og hyggelige stunder på mere end 700 ældrehjem og andre plejeboliger i hele landet.

TrygFonden Besøgshunde er et korps af frivillige hundeejere og deres hunde, som besøger udfordrede og sårbare mennesker i hele landet. TrygFonden Besøgshunde henvender sig til institutioner, og besøgshundene kommer ikke på besøg i private hjem. Læs mere om, hvilke institutioner der er tilknyttet ordningen, og hvordan du kan hjælpe en institution med at få besøg.


Se listen over besøgsgodkendte institutioner

Mere end 700 ældrehjem og andre plejeboliger i hele landet har allerede tilmeldt sig TrygFonden Besøgshunde. Du kan se en oversigt over alle tilmeldte besøgssteder her

Materiale om TrygFonden Besøgshunde

TrygFondens arbejde med besøgshunde er baseret på viden og forskning, og vi har udgivet en række foldere med information om besøgshundeordningen, som du kan læse og downloade her.

Få hjælp til at skabe kontakt

Ønsker du at informere en institution om, hvordan de kan få besøg, kan du bestille vores foldere ved at kontakte os på hund@trygfonden.dk. Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål. Du finder kontaktoplysninger, på vores medarbejdere, her.