Hvem er vi?

TrygFonden Besøgshunde har sit eget sekretariat til at tage sig af den daglige drift og projektets udvikling. Hvis du vil have fat i os, er du altid velkommen til at sende en mail til hund@trygfonden.dk - vi svarer hurtigt.
Desuden har vi fagpersonale tilknyttet sessionerne. Mød os alle her:

Galina Plesner

Galina er projektchef og står for den daglige ledelse af besøgshundeordningen. Galina arbejder med ledelse, drift og udvikling af besøgshundeordningen og med den faglige udvikling af TrygFondens kommende aktiviteter inden for terapidyr generelt.

Line Hindsgaul Alstrup

Line er projektchef i TrygFonden og arbejder med den daglige drift i TrygFonden Besøgshunde, herunder kontakt til institutioner og hundeejere, sessionsplanlægning og -afvikling.

Annie Bakke Jensen

Annie er tilknyttet TrygFonden Besøgshunde som projektmedarbejder. Hun hjælper med at matche hunde og besøgssteder og har i det hele taget megen kontakt til både hundeejere og institutionspersonale. Man kan også møde hende til sessionerne. Annie er på kontoret mandag, tirsdag og fredag.

Pia Andersen

Pia Andersen er vores faste dyrlæge på sessionerne og fungerer derudover som dyrlægefaglig konsulent for os. Det er også Pia, der følger op på de årlige dyrlægeevalueringer.

Irene Jarnved

Irene Jarnved er en af vores hundeadfærdskonsulenter og står bl.a. for den mentale vurdering af hundene til vores sessioner. Det er også Irene, der følger op på de årlige adfærdsevalueringer.

Winnie Bøge

Winnie Bøge er hundeadfærdskonsulent og står for den mentale vurdering af hundene til vores sessioner.