Er du klar til at dele din hundeglæde?

Hver dag gør TrygFondens besøgshunde og deres ejere en kæmpe forskel for sårbare mennesker på besøgssteder over hele landet.

De firbenede besøgsvenner taler med kroppen og vækker ømhed, glæde og kære minder, som er gode at genopleve og tale om. Det er en særlig oplevelse at dele sin hund med andre på denne måde. Men det kan også være en krævende opgave. Derfor stiller vi krav til både hunde og ejere. Her kan du læse mere og tilmelde dig og din hund, hvis det er noget for jer.
Spot image

Din hund skal være sund, lydig og have overskud

På vores sessioner skal hunden gennem en sundheds- og en adfærdsundersøgelse for at sikre, at den vil blive en god og glad besøgshund. Vi tager også en snak med dig, hvor vi afstemmer forventninger.

Spot image

Vi har nogle retningslinjer, I skal følge

Vi vil meget gerne sikre os, at vores samarbejde bliver langvarigt og fyldt med gode oplevelser. Derfor har vi konkrete retningslinjer om bl.a. løbende vaccinationer og dyrlægebesøg - men også nogle forventninger til dit engagement som besøgshundeejer.

Spot image

Besøg på et plejecenter

Der kan være problemstillinger og udfordringer på et besøgssted, som er gode at kende til, inden du støder på dem. Fx er størstedelen af beboerne på et plejecenter ramt af demens, og det kan være svært at se andre mennesker være udfordret at handicap og sygdom.

Tilmeld jer TrygFonden Besøgshunde

For at blive optaget i TrygFonden Besøgshunde skal I udfylde en ansøgning og herefter godkendes på en af vores sessioner.

Spot image

Er du stadig ikke sikker?

Er du stadig usikker på, om du og din hund passer til TrygFonden Besøgshunde? Så kan vores quiz måske hjælpe dig med at finde ud af det.