Sanne og Elvis skaber en cirkel af glæde

Det var Sannes farfar, der gav Sanne lysten til at blive frivillig i TrygFonden Besøgshunde. For der skete altid noget i farfars øjne, når Elvis var med på plejehjemmet.

Sanne kunne se, at deres besøg betød alverden for hendes farfar. Det var hunden først og næsten lige meget, om de andre var med. Bare farfar kunne få lov til at sidde med Elvis, så var der ro og glæde i blikket.

Det bedste ved at være besøgshundeteam er det samarbejde, Sanne og Elvis har. Elvis kommer med sit rolige basset-sind. Sanne er tovholderen med godbidder, og sammen er de to et team, der skaber en cirkel af glæde: Elvis er glad for at komme på besøg. De ældre er glade for at få besøg. Og Sanne bliver glad af at se, at de andre trives.

Glæden opstår, så snart Sanne finder tørklædet frem. Elvis genkender tørklædet og løber hen til indgangen, for han ved godt, hvad han skal.

Sanne og Elvis er et friskt pust i hverdagen på plejecentret, og de kommer med tidens gave. For de to har aldrig travlt. Elvis er social og tager kontakt, mens Sanne sætter samtaler i gang om, hvad Elvis har lavet siden sidst. Alle er trætte og glade, når besøget er forbi, og Sanne har fået op til flere sæt bonusbedsteforældre.