Her ser du alle mentorerne i Region Syddanmark. Mentorerne kan kontaktes på mail og telefon, som du kan finde på deres profil, mens du er logget ind. Mentorordningen er tænkt som et supplement til TrygFonden Besøgshunde sekretariatet, og alle er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os direkte.

Spot image

Carsten Ellekjær

Formålet med mit engagement som mentor i TrygFonden Besøgshunde er at viderebringe mine erfaringer fra besøg på flere forskelige typer af institutioner. Jeg håber at kunne hjælpe nye ekvipager til at få en god relation til besøgsstedet samt en god start. Jeg vil også gerne følge op med gode råd og vejledning.
Spot image

Helle Simonsen

Jeg vil som mentor være en sparringspartner, som du som besøgshundeejer kan kontakte. Jeg vil være behjælpelig, hvis du møder udfordringer i forbindelse med jeres besøg og/eller opstarten af disse. Derudover kan vi også dele de gode oplevelser med besøgene.
Spot image

Henriette Jørgensen

Jeg ser det som en vigtig opgave at få god kontakt til besøgsstederne. Derfor vil jeg gerne hjælpe med at få en god kontakt mellem besøgsekvipagerne og besøgsstederne. Og så har jeg, efter otte år i besøgshundekorpset, mange gode erfaringer, som jeg gerne vil dele ud af.
Spot image

Betina Enemark

Som Mentor håber og tror jeg på at jeg kan være med til at gøre en forskel for nye, men også gamle, besøgsekvipager. Jeg har haft hund hele livet, er  hundetræner og derudover en person. der snakker meget, især når det drejer sig om noget, jeg brænder for. Jeg ved meget om hunde og adfærd, hvilket jeg gerne vejleder om i mit engagement som mentor. 

Jeg kan tage nye ekvipager med på et af vores besøg, så de kan se hvordan et besøg kan være og hjælpe dem med at skabe kontakt til et besøgssted. Og ikke mindst kan man kontakte mig, hvis man har nogle spørgsmål, hvis jeg ikke ved det undersøger jeg det til bunds og vender tilbage.