Hvem er vi?

TrygFonden Besøgshunde har sit eget sekretariat til at tage sig af den daglige drift og projektets udvikling. Desuden har vi fagpersonale tilknyttet sessionerne. Mød os her:

Galina Plesner

Galina er projektchef og står for den daglige ledelse af besøgshundeordningen. Galina arbejder med ledelse, drift og udvikling af besøgshundeordningen og med den faglige udvikling af TrygFondens kommende aktiviteter inden for terapidyr generelt.

e-mail
45 26 08 11

Line Hindsgaul Alstrup

Line er projektchef i TrygFonden og arbejder med den daglige drift i TrygFonden Besøgshunde, herunder kontakt til institutioner og hundeejere, sessionsplanlægning og -afvikling.

e-mail
45 26 08 14

Annie Bakke Jensen

Annie er tilknyttet TrygFonden Besøgshunde som projektmedarbejder. Hun hjælper med at matche hunde og besøgssteder og har i det hele taget megen kontakt til både hundeejere og institutionspersonale. Man kan også møde hende til sessionerne. Annie er på kontoret mandag, tirsdag og fredag.

e-mail
45 26 08 23

Pia Andersen

Pia Andersen er vores faste dyrlæge på sessionerne og fungerer derudover som dyrlægefaglig konsulent for os. Det er også Pia, der følger op på de årlige dyrlægeevalueringer.

Irene Jarnved

Irene Jarnved er en af vores hundeadfærdskonsulenter og står bl.a. for den mentale vurdering af hundene. Til vores sessioner er det også Irene, der følger op på de årlige adfærdsevalueringer.

Iben Meyer

Iben Meyer er en af vores hundeadfærdskonsulenter og står for den mentale del af vurderingen af hundene.