Her ser du alle mentorerne i Region Sjælland. Mentorerne kan kontaktes på mail og telefon, som du kan finde på deres profil, mens du er logget ind. Mentorordningen er tænkt som et supplement til TrygFonden Besøgshunde sekretariatet, og alle er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os direkte.

Spot image

Eli Glückstadt

Fenja har vist mig en ny måde at bringe glæde i andres liv. Jeg er nok heldig at have den perfekte hund til denne opgave, og hun har lært mig en del. Hun er nem at læse og sammen med min egen baggrund som veterinærsygeplejerske og opdrætter, har det givet mig en del erfaring med hunde. Vil gerne hjælpe andre i gang og svarer gerne på spørgsmål. Ligesom du kan henvende dig for mere oplysning, spørgsmål til hjemmesiden og gode råd, for at forstå din hund.
Spot image

Kent Majbom

Mit navn er Kent Majbom, og jeg har sammen med min hund Taks været med i besøgsordningen længe og vil gerne være med til at hjælpe andre i gang med ordningen, da jeg selv følte mig en lille smule lost, da jeg startede. 

Jeg kan være med helt fra sessionsdagen og besvare nogle af de spørgsmål, der må opstå eventuelt af praktisk eller følelsesmæssig karakter, samt aftale en evt. føl-tur på et af mine egne besøg, så nye hundeejere kan se, hvordan et besøg foregår.
Jeg vil også være til rådighed for spørgsmål fra eksisterende besøgs-ekvipager eller besøgsteder, så besøgene kan blive den store succes, som vi gerne vil have.