Her ser du alle mentorerne i Region Midtjylland. Mentorerne kan kontaktes på mail og telefon, som du kan finde på deres profil, mens du er logget ind. Mentorordningen er tænkt som et supplement til TrygFonden Besøgshunde sekretariatet, og alle er selvfølgelig altid velkomne til at kontakte os direkte.

Spot image

Karsten Mikkelsen

Som mentor vil jeg kunne hjælpe nye som gamle besøgshundeekvipager. Min erfaring er indhentet fra hundetræning samt fra at have brugt over 1200 timer på besøgsordningen igennem tiden.
Spot image

Susanne Drotner

I arbejdet som social- og sundhedsassistent er jeg vant til at have med mange forskellige borgergrupper at gøre, og jeg er god til at etablere kontakt på forskellige niveauer. I kraft af mit job, har jeg stor erfaring i arbejdet med besøgshunde og demente. Derfor er det også særligt indenfor dette område, at min interesse ligger.

Jeg er god til mennesker, og jeg kan bidrage med en masse ”hands-on” erfaring både relateret til kontaktetablering og besøgspraktik. Dertil kommer mine mange år som besøgshunde-ven med forskellige hunde. Dels har det givet mig et godt netværk blandt besøgsstederne i Randers Kommune, ligeledes har jeg en god forståelse for at arbejdet med hunde til dette formål, og jeg ved hvilke udfordringer, der kan opstå.

Spot image

Ulla Henriksen

Det er vigtigt, at besøgshund og ejer passer til institutionen. Jeg vil derfor dels kunne vejlede, så den rette ekvipage besøger den rette institution. Desuden vil jeg kunne være behjælpelig med de spørgsmål, der måtte opstå, når ekvipagen besøger institutionen.
Spot image

Majken Due

Jeg bor i hus lidt uden for Skanderborg. Jeg arbejder i Kirkens Korshær i århus. Derudover bruger jeg 3-6 timer om ugen på frivilligt arbejde. Det er hovedsageligt med hjemløses hunde og TrygFonden Besøgshunde. Der er også masser af tid til min mentorrolle, så man er altid velkommen til at ringe.
Spot image

Niels Ole Hald

Jeg vejleder gerne nye ekvipager i besøgshundeordningen og hjælper med at arrangere anderledes besøg. Jeg vil også gerne oprette lokale besøgsgrupper for os hundeejere, så vi kan dele vores erfaringer.
Spot image

Niels Pettersen

Jeg er forholdsvis ny i besøgshundeordningen, men jeg har opbygget et kendskab til, hvordan systemet fungerer. Selv om vi er velsignet med gode kontaktpersoner og hjælpsomt personale, opstår der små problemer, som vi løser hen ad vejen.

Den glæde det giver beboerne og de minder, som vores besøg vækker, giver mig lyst til at være med til at dele mine erfaringer, så andre kan få de samme oplevelser. Jeg vil være til rådighed med mine erfaringer samt et par friske øjne til at se på eventuelle udfordringer.

Også tror jeg at mine 46 år som ejer af Schæferhunde, har givet en vis erfaring i hundeadfærd. Jeg vil gerne hjælpe i det omfang, der er behov for det og du kan også tage med mig på besøg, og se, hvordan Zizze og jeg gør det.

Spot image

Anne Bjerre

Jeg har erfaring med besøg i grupper eller hos borgere med mild demens. Og efter fem år med besøg har jeg også mange ideer til aktiviteter, man kan lave med beboerne.