Hvem er vi

Daglig drift og ledelse


Trine Heidemann er underdirektør i TrygFonden. Trine er initiativtager til TrygFonden Besøgshunde og står for den overordnede ledelse af besøgshundeordningen samt TrygFondens kommende aktiviteter inden for terapidyr.


Galina K.W. Plesner er projektleder i TrygFonden og står for den daglige ledelse af besøgshundeordningen. Galina arbejder med ledelse, drift og udvikling af besøgshundeordningen og med den faglige udvikling af TrygFondens kommende aktiviteter inden for terapidyr generelt. Galina er uddannet adfærdsbiolog fra Københavns Universitet og videreuddannet som dyreadfærdsterapeut.

Line Hindsgaul Alstrup

Line Hindsgaul Alstrup er projektleder i TrygFonden og arbejder med den daglige drift i TrygFonden Besøgshunde, herunder kontakt til institutioner og hundeejere, sessionsplanlægning og -afvikling. Line er uddannet som sundhedssociolog fra Roskilde Universitet.  

Patricia Frederiksen er tilknyttet TrygFonden Besøgshunde som studentermedhjælp. Patricia går til hånde med den daglige drift af besøgshundeordningen. Hun har megen kontakt til både hundeejere og institutionspersonale, og man kan også møde hende til sessionerne. 


Til sessionerne

Pia Cecilie Ammitzbøll Andersen er vores faste dyrlæge på sessionerne og fungerer derudover som dyrlægefaglig konsulent for os. Pia arbejder til daglig hos Shovshoved Dyreklinik i Charlottenlund. Pia har været tilknyttet TrygFonden Besøgshunde siden 2012.


Iben Meyer er en af vores hundeadfærdskonsulenter. Til sessionerne står hun for den mentale del af vurderingen af hundene. Til daglig arbejder hun også på kontoret i Virum med udvikling af materiale til vores hundeejere. Derudover er Iben fuldt beskæftiget som dyreadfærdsbehandler i sit firma "Dyreadfærdskonsulenten" siden 2015. Iben har været tilknyttet TrygFonden Besøgshunde siden foråret 2015.


Irene Jarnved er en af vores hundeadfærdskonsulenter og står for den mentale del af vurderingen af hundene. Til daglig er Irene adfærdsbehandler og træner for hunde og deres ejere og har været fuldtidsbeskæftiget i sit firma "Irene Jarnved" siden 1990. Irene har været tilknyttet TrygFonden Besøgshunde siden foråret 2014.


Christoffer Elbrønd er modtager alle hunde og deres ejere ved receptionen. Han sørger for at alle ved, hvad der skal ske og for, at de alle bliver sendt godt hjem også. Til daglig arbejder Christoffer i TrygFonden som projektleder. Christoffer har været med siden efteråret 2013.